از آنجائیکه لکنت زبان یک مشکل گفتاری است و به یکباره در گفتار فرد دیده می شود. خوردن یا نخوردن خوراکی ها به تنهایی نمی تواند بر این مشکل تاثیر بگذارد. مگر اینکه یک خوراکی تاثیر بسیار بدی بر روی خلق و خوی فرد بگذارد که در این صورت توصیه می شود با مشورت آسیب شناس گفتار و زبان بصورت موقت از برنامه غذایی فرد حذف شود.

غذاهای مناسب براساس توصیه های طب سنتی

برخی از متخصصان طب سنتی ! ادعا دارند که خوردن انار بر لکنت تاثیر درمانی دارد. طبق توصیه آنها به کودکانی که لکنت زبان دارند تا قبل از دو سالگی روزانه یک قاشق آب انار داده شود. مطلبی که در رد این ادعا می توان ذکر کرد این است که معمولا کودکان قبل از دو سالگی علائمی از این مشکل گفتاری را نشان نمی دهند سن بروز این مشکل ۲ تا ۶ سالگی است.

از دیگر توصیه های استفاده از عاقرقرحا است بر طبق این توصیه مواد لازم ( عاقرقرحا ۲۵ گرم ، نبات ۱۰۰ گرم -دانه برگ زبان کنجشک ۲۵ گرم ) ، نیم کوب کرده و به همراه مقداری نبات و یک لیوان آب ، به مدت یک ساعت دم کرده  بعد صاف می کنیم و محتویات لیوان را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

یک قسمت صبح و یک قسمت عصر بصورت زیر مصرف شود :

به مدت زمان هر دو ساعت یکدفعه غرغره کرده و آب آن را بیرون میریزیم. شش مرتبه این عمل را تکرار می کنیم ور در عصر نیز به همین صورت عمل میکنیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *